Despre noi

Varien

Firma Alsafix - specializata in fixari profesionale - si-a inceput activitatea in Franta in 1994, in Romania fiind prezenta din anul 2006 ca importator si distribuitor de scule si consumabile.

Alsafix iti pune la dispozitie o gama variata de produse: capsatoare si agrafe, masini de batut cuie si cuie, scule electrice Panasonic cu acumulator, ancore chimice, conectori metalici pentru lemn, suruburi autoforante pentru lemn, suruburi autoforante pentru otel, suruburi autoforante pentru gipscarton, suruburi autofiletante beton, suruburi din inox, dibluri, burghie, compresoare, masini portabile de legat fier beton.

Produse de calitate - punem accent pe satisfacerea nevoilor si cerintelor tale si avem grija ca normele cu privire la marfa, dar si la servicii sa fie respectate. Orice produs comandat este insotit de documentatie specifica, si este livrat cu indicatii de exploatare si mentenanta.

Solutii tehnice optimizate - pe baza experientei practice, agentii nostri tehnico-comerciali vor sti sa te indrume catre produsul care corespunde cel mai bine exigentelor tale tehnice si bugetare. Identificarea si alegerea solutiei optime de fixare se realizeaza dupa o sesiune de consultanta specializata.

Disponibilitate comerciala - in depozitul nostru din Brasov se afla un stoc permanent alcatuit din cele mai solicitate articole. Acest aspect permite cumpararea imediata si livrarea rapida a produselor dorite. O echipa de consilieri vor raspunde prompt solicitarilor, intrebarilor si problemelor tale.

20 de ani de experienta in Europa si 7 ani de experienta in Romania

Service performant autorizat  - serviciul de service post-vanzare asigurat de Alsafix include reparatii in garantie si in postgarantie. Personalul specializat, dotarea cu piesele de schimb necesare, operativitatea si flexibilitatea oferite, va asigura increderea si siguranta necesara utilizarii in conditii optime a sculelor achizitionate. 

 

Va multumim si va dorim spor la cumparaturi!

Echipa Alsafix