Servicii clienti

Livrare si transport

Livrarea comenzii se face la adresa selectata de tine in momentul plasarii comenzii. Comenzile se livreaza prin curierat - oriunde in tara, direct pe santier. Livram si in Franta. Taxele de livrare sunt calculate ulterior si se regasesc in factura. Acestea se calculeaza  in functie de exigentele firmelor de curierat cu care colaboram. Termene de livrare: 24/48 de ore - in cazul produselor existente in stoc.Pentru produsele indisponibile la momentul comenzii, livrarea se face in maxim 1 saptamana de la primirea acesteia.

Politica de returnare

Conditii generale de returnare

Produsele achizitionate direct de pe site-ul www.fixarebeton.ro se pot returna conform art. 4, lit.b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, in cazul in care produsele nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii. Potrivit conditiilor interne, firma Alsafix SRL ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Din motive administrative, clientul este rugat sa nu returneze produsele cu ramburs. Contravaloarea produselor comandate si returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur. 

Procedura de returnare

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

1. Pentru returnarea produsului trebuie sa notezi in scris acest lucru la adresa de e-mail marketing@alsafix, cu subiectul - Cerere retur produse comanda nr. ____/_____ (trebuie specificat nr. comenzii si data acesteia) Cererea de retur o gasiti accesand CERERE RETUR. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsele se vor returna in maxim 14 zile (calendaristice) de la primirea confirmarii de returnare. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

2. Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. 

3. Dupa ce ai efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, printr-un curier rapid agreat (GLS, Cargus, Posta Romana). Te rugam sa te asiguri ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume / Firma
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: Alsafix SRL
Adresa: Str. Timis-Triaj, Nr. 6, Brasov, Brasov

Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere. Produsul poate fi de asemenea depus personal la sediul firmei Alsafix din Str. Timis-Triaj, Nr. 6, Brasov, Brasov.

4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.

Important

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Desi legea nu prevede acest lucru, vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.
Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta telefonic la 0368.007.055 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa marketing@alsafix.ro.

Va multumim!

Cum comanzi?
Dupa identificarea produsului care te intereseaza, respectiv alegerea cantitatii dorite, urmatorul pas este adaugarea lui in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi gasesti detaliate preturile cu si fara TVA, aferente produselor existente. Sunt doua modalitati de finalizare a comenzii:

- ca vizitator inregistrat
- ca vizitator neinregistrat

Daca ai deja un cont creat, autentificarea se face completand campurile Adresa de e-mail si ParolaAvantajul crearii unui cont iti permite sa economisiti timp atunci cand doresti sa plasezi o noua comanda. Informatiile cu privire la facturare si livrare sunt retinute si nu necesita completarea lor de fiecare data. In plus, vei putea vedea si urmari comenzile mult mai usor.

Crearea contului este posibila accesand sectiunea Contul meu  din meniul din dreapta sus. Vei fi directionat catre un formular de inregistrate online. Campurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Dupa completarea datelor si previzualizarea comenzii, cumpararea efectiva a produselor se face accesand butonul Comandati.

Modalitati de plata
Plata produselor se face:

- prin virament bancar, in contul bancii mentionat la detalii plata
- ramburs - se plateste la curier cand se livreaza marfa

>> Inainte sa efectuezi plata in cont, te rugam sa astepti sa fi contactat de unul dintre colegii nostri pentru a verifica stocurile.